Fleksibiltet til Paradis. Her er våre nyeste kontor i Stavanger!

by 
Aziz Chaer
Feb 7, 2023
 | 
2
 min

Våre nyeste kontorer i det nyoppussede “Statoilbygget”, finner du i bydelen Paradis - passende nok, synes vi! Herfra er det bygget enorme verdier for hele Norges befolkning. Nå vil vi invitere nye bedrifter til et nytt, spennende og produktivt kapittel i Paradis

Oversiktsbilde over nærområdet på Paradis i Stavanger
Evolve fleksible kontor i Paradis, Stavanger

Et nytt forhold med gode utsikter

I nyoppussede lokaler, med de beste kollektivforbindelser, flott utsikt og helt magisk kaffe (eller magisk utsikt og flott kaffe), ligger alt til rette for en smooth arbeidshverdag. I disse lokalene har vi tatt smarte grep for å sikre et spennende arbeidsmiljø med rikelig sjøutsikt og naturlig lys. Dette er kvaliteter som alltid scorer høyt når det kommer til arbeidstrivsel og derav produktivitet! Og er det ikke det som skaper de beste utsiktene i lengden?

En kvinne arbeider mens en annen krysser rommet. Kanskje på vei mot kaffemaskinen.


Bærekraft og fleksibilitet - grunnpilarer i vårt konsept!

Vi har store ambisjoner for å sikre at våre løsninger ikke har en negativ innvirkning på miljøet. Vi er ikke perfekte, men bærekraft er førende i vår utviklingsplan. Sammen med Krohn Ark interiørarkitekter har vi kurert et utvalg av kvalitets møbler og interiør som bærer tungtveiende sertifisering innen miljø og bærekraft. Ved Lagårdsveien 80 sitter dere blant annet møteromsstoler og kontorstoler designet av industridesignere som Antonio Citterio og brødrene Ronan & Erwan Bouroullec for Vitra - et selskap med ambisiøse målsettinger innen miljø og bærekraft, og dere går på Bolon-gulv laget av 100% resirkulert materialer med 15 års holdbarhet - for å nevne noe.

I forgrunnen et langbord med plass til seks, med flere av Evolve sine flex-plasser i bakgrunnen

Fleksibilitet til Paradis

Vi mener at fleksibilitet er når du kan tilpasse ditt kontorbehov etter bedriftens utvikling. Med våre produkter: flex, base, team og enterprise skal vi garantert følge din vekstkurve og sørge for at vi tilbyr gode kontorer til enhver tid - for gamle og nye ansatte. Og skulle noen i bedriften behøve en kontorplass utenfor Stavanger, i lenger eller kortere tid, gir alle leiekontrakter mulighet for å bruke flex plasser og møterom på våre snart 26 sentre i Norge. Når vi snakker om fleksibilitet, er det også viktig å nevne at våre standard leiekontrakter kun har 1-3 måneders oppsigelsestid!

En kvinne arbeider konsentrert i Lagårdsveien 80

Når kan du komme å jobbe her?

Kontorene åpner offisielt 1. november, men vi ønsker selvfølgelig å vise dere kontorene i Lagårdsveien 80 så snart dere vil ta en titt. Kontakt oss for en personlig visning -  så skal vi garantert overraske dere med gode utsikter, god kaffe, gode fasiliteter og et godt tilbud!


Vel møtt, til Paradis!


Vi finner gjerne en riktig kontorløsning for deg

Evolve
Evolve
Jens Rask Jensen
Porteføljeselger
Evy Marie F. Lavik
Porteføljeforvalter
Merlinda Dresh
Porteføljeforvalter
Aziz Chaer
Leder for salg og marked

Ring, chat eller send inn

OSLO
Evolve Vulkan
Evolve Solli plass
Evolve Oslo S
Evolve Nydalen
Evolve Løren
Evolve Nationaltheatret
Evolve Kvadraturen
Evolve Barcode
VIKEN
Evolve Union Brygge
Evolve PP11 Lysaker
Evolve Lysaker
Evolve Lensmannslia
Evolve Lillestrøm stasjon
Evolve Drammen stasjon
Evolve Asker stasjon
Evolve Fornebu
ROGALAND
Evolve Stavanger
VESTFOLD OG TELEMARK
Evolve Tønsberg stasjon
Evolve Powerhouse
Evolve Porsgrunn stasjon
Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk feil med utfylling av skjema. Prøv igjen
Evolve
,
Lagårdsveien 80
Close modal button