Våre nyeste kontorer i det nyoppussede “Statoilbygget”, finner du i bydelen Paradis - passende nok, synes vi! Herfra er det bygget enorme verdier for hele Norges befolkning. Nå vil vi invitere nye bedrifter til et nytt, spennende og produktivt kapittel i Paradis

Evolve fleksible kontor i Paradis, Stavanger

Et nytt forhold med gode utsikter

I nyoppussede lokaler, med de beste kollektivforbindelser, flott utsikt og helt magisk kaffe (eller magisk utsikt og flott kaffe), ligger alt til rette for en smooth arbeidshverdag. I disse lokalene har vi tatt smarte grep for å sikre et spennende arbeidsmiljø med rikelig sjøutsikt og naturlig lys. Dette er kvaliteter som alltid scorer høyt når det kommer til arbeidstrivsel og derav produktivitet! Og er det ikke det som skaper de beste utsiktene i lengden?


Bærekraft og fleksibilitet - grunnpilarer i vårt konsept!

Vi har store ambisjoner for å sikre at våre løsninger ikke har en negativ innvirkning på miljøet. Vi er ikke perfekte, men bærekraft er førende i vår utviklingsplan. Sammen med Krohn Ark interiørarkitekter har vi kurert et utvalg av kvalitets møbler og interiør som bærer tungtveiende sertifisering innen miljø og bærekraft. Ved Lagårdsveien 80 sitter dere blant annet møteromsstoler og kontorstoler designet av industridesignere som Antonio Citterio og brødrene Ronan & Erwan Bouroullec for Vitra - et selskap med ambisiøse målsettinger innen miljø og bærekraft, og dere går på Bolon-gulv laget av 100% resirkulert materialer med 15 års holdbarhet - for å nevne noe.

Fleksibilitet til Paradis

Vi mener at fleksibilitet er når du kan tilpasse ditt kontorbehov etter bedriftens utvikling. Med våre produkter: flex, base, team og enterprise skal vi garantert følge din vekstkurve og sørge for at vi tilbyr gode kontorer til enhver tid - for gamle og nye ansatte. Og skulle noen i bedriften behøve en kontorplass utenfor Stavanger, i lenger eller kortere tid, gir alle leiekontrakter mulighet for å bruke flex plasser og møterom på våre snart 26 sentre i Norge. Når vi snakker om fleksibilitet, er det også viktig å nevne at våre standard leiekontrakter kun har 1-3 måneders oppsigelsestid!

Når kan du komme å jobbe her?

Kontorene åpner offisielt 1. november, men vi ønsker selvfølgelig å vise dere kontorene i Lagårdsveien 80 så snart dere vil ta en titt. Kontakt oss for en personlig visning -  så skal vi garantert overraske dere med gode utsikter, god kaffe, gode fasiliteter og et godt tilbud!


Vel møtt, til Paradis!